2015-11-21 19:33:20• hírek • Kocsis Zoltán

Emberéletet követelt a figyelmetlenség - Frissítve

Súlyos, tragikus következményekkel járó közlekedési baleset történt szombat délben Szatmárnémeti és Batiz között. A frontális ütközés következtében egy középkorú férfi életét vesztette, két személyt pedig kórházban ápolnak.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint a baleset néhány perccel 12.30 óra után történt. A szemtanúk beszámolója szerint a nagy sebességgel közlekedő, Portugáliában bejegyzett BMW személygépkocsi előzésbe kezdett és frontálisan összeütközött a Prima taxitársaság egyik Opel Astrájával. Az ütközés intenzitása oly nagy volt, hogy mindkét személygépkocsi az árokba csapódott.

Az ütközés következtében az Opel vezetője a roncsok foglya maradt, a szakemberek csak feszítővágók segítségével tudták kiszabadítani. A 61 éves férfi életét azonban már nem tudták megmenteni, az újraélesztési kísérletek hiábavalónak bizonyultak.

A másik két személyt a helyszíni ellátás után a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

Frissítve

A vasárnap kiadott rendőrségi jelentés szerint az Opel Astrát vezető 61 éves S. Francisc meg akart fordulni, ám nem volt kellően elővigyázatos, emiatt ütközött össze a 29 éves S. András vezette, éppen előzésben levő BMW-vel. A balesetben S. Francisc életét vesztette, S. András és a BMW-ben utazó I. Constantin súlyos sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: